VisionZone Qlik Sense & QlikView consultancy
VisionZone Qlik Sense & QlikView consultancy
VisionZone – Qlik Sense & QlikView Business Intelligence consultancy 2018-03-17T09:54:15+00:00

Business Intelligence

Een goede business intelligence tool biedt de mogelijkheid om data uit verschillende systemen eenvoudig met elkaar te combineren. Laat uw informatie leven door deze weer te geven in duidelijke dashboards. Hierdoor kijkt u niet langer naar grote hoeveelheden gegevens, maar ziet u direct de informatie die u nodig heeft. Hierdoor kunt u sneller inspelen op veranderingen, gebeurtenissen en trends.

Elke organisatie is uniek, kent zijn eigen bedrijfscultuur, werkomgeving, doelstellingen en uitdagingen. Visionzone kiest voor een aanpak die wezenlijk resultaat oplevert en direct toepasbaar is in de dagelijkse praktijk. Dashboards, analyses en rapportages zijn zo effectief als de kwaliteit van de onderliggende data.
Data, Kennis en Acties vormen de basis voor het opzetten van een duurzame business intelligence oplossing.

Diensten

Visionzone ziet zich graag als uw strategisch partner op het gebied van Business Intelligence.

VisionZone is in staat om voor iedere organisatie een nieuwe QlikView of Qlik Sense omgeving in te richten of een bestaande omgeving te optimaliseren. Met ruime ervaring op het gebied van QlikView, Qlik Sense ,NPrinting & Qlik Web Connectoren haalt u met VisionZone de laatste kennis in huis op het gebied van Business Intelligence.

Wilt u weten wat VisionZone voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem contact op

Consultancy

Visionzone levert ad-hoc ondersteuning wanneer u capaciteit tekort komt. Wij geven advies en ondersteuning bij de inrichting en exploitatie van uw Business Intelligence omgeving op projectbasis. Voor ieder project voeren wij een Business case evaluatie uit om vast te stellen of het project een bijdrage levert aan de verbetering van de klantbeleving of een strategisch doel.

Consultancy as a service

Is uw Business Intelligence behoefte niet eenduidig als ‘project’ te definiëren dan kunnen wij u ook ondersteunen volgens het ‘Consultancy as a Service’ principe. Dit houdt in, dat u flexibel kennis kunt inhuren en niet gebonden bent aan vaste planningen en mogelijke wachttijden.

Beheer

Het gebruik van Qlik Business Intelligence binnen uw organisatie is sterk toegenomen en hierdoor gegroeid naar een toepassing, die in alle lagen van de organisatie wordt gebruikt. Daarmee zijn de eisen die worden gesteld aan een dergelijke toepassing ook toegenomen. Het is erg van belang, dat de beschikbaarheid, actualiteit, betrouwbaarheid en de schaalbaarheid gegarandeerd blijven.

Het beheren van uw Business Intelligence platform vraagt om stevige expertise, ruime ervaring en een organisatie die met u meedenkt en uw business begrijpt. Visionzone biedt passende ondersteuning en beheert uw Qlik Business Intelligence platform of delen daarvan.

Training

In-Company training

Het trainen van medewerkers is cruciaal voor de continuïteit van een succesvolle oplevering. De lage leercurve van Qlik draagt bij aan een kort opleidingstraject. Een ‘In-Company’ training zorgt voor een solide basis aan vaardigheden in het gebruik van Qlik. Het resultaat, een snellere adoptie van opgeleverde Qlik Apps, en directe feedback vanuit de eindgebruikers.

Hieronder staan de componenten beschreven die kunnen worden gebruikt bij het samenstellen van uw eigen In-Company trainingen.

Wilt u weten wat VisionZone voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem contact op

Over VisionZone

Visualisatie en Toetsing van business performance door middel van correcte KPI’s.

Think Big
Uw organisatie kan zich op de lange termijn blijven(d) verbeteren.

Start Small
Snelle oplevering van deelgebieden d.m.v. efficiënte en gestructureerde aanpak.

Deliver Value
Zichtbare resultaten die blijvend waarde toevoegen aan uw organisatie.

VisionZone heeft inmiddels 10 jaar ervaring met het succesvol laten functioneren van Business Intelligence. Onze kennis en ervaring is opgebouwd uit om en nabij de 30 projecten, die VisionZone het afgelopen decennium met veel plezier en goede resultaten heeft afgerond. Het betreft hier implementaties op het gebied van Wholesale, Retail, E-commerce, Franchise, EDI, Automotive, Media & Entertainment, Finance en Accountancy.

Qlik Business Intelligence

Beschikt uw organisatie over Qlik of overweegt u hiermee van start te gaan dan zijn mogelijkheden als dynamische informatie analyse, aantrekkelijke dashboards, transparante rapportages en Selfservice-BI binnen handbereik.

Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of via info@visionzone.nl

Contact

VisionZone | Qlik Consulting & Development
Tel: +31 (0) 629 736 852
Email: Info@VisionZone.nl

Neem contact op